Janjušu i Aneli izrečena NOVČANA KAZNA: Ahmićeva prećutala najbitnije detalje poziva, OVIM saterana u ćošak

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 19:20

Janjušu i Aneli izrečena NOVČANA KAZNA: Ahmićeva prećutala najbitnije detalje poziva, OVIM saterana u ćošak

Najbitnije mu prećutala!

Lejdi Di, koja je ovonedeljni vođa, započela je svoju podelu budžeta, pa krenula da komentariše ukućane redom.

Takmičarki Aneli Ahmić je uputila direktnu kritiku, jer Marka Janjuševića Janjuša nije pozvala u govornicu, kada je razgovarala sa svojom sestrom Sitom.

- Aneli, jako mi je krivo što se Janjuš nije našao sa tobom u govornici, ako te je već podržavao toliko već napolju i bio s njima u kontaktu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne mislim da si loša, ali ne verujem u neke stvari koje si pričala. Janjuš ti je neko ko treba da te bude prvo mesto, ti si umesto Janjuša izabrala da razgovaraš sa Markom Đedovićem - rekla je Lejdi Di Aneli i podelila mali budžet.

- Jao , daj, bre, šta ti je - rekao je Janjuš.

- Hoćete mi se kačiti na to što Janjuš nije ušao sa mnom u govornicu - vikala je Aneli.

- Janjuše, mali budžet, nisam primetila da imaš neku želju niti potrebu da sa mnom pričaš. Da te gotivim stvarno te gotivim, u nekim situacijama sam imala prilike da vidim kada se šališ. Ja tvoje šale doživljavam kao ironiju, prokomentarisala sam situaciju sa Aneli. Komentarisala sam njen razgovor, kao i da su mi jako čudne stvari koje je ona iznela. Nisam neko ko će tu da se gura da komentariše, biće mi žao ako ti budeš shvatio kao nešto loše sa tvoje strane. Smatram da si tu bio za nju i u dobru i u zlu - kaznila ga je Lejdi DI.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.