Jana je ista majka, O NJOJ BRINU... SEDAM GODINA OD SMRTI pevačice Jelene otkrivena sudbina ćerke Marjanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 17:34

"Jana je ista majka, O NJOJ BRINU..." SEDAM GODINA OD SMRTI pevačice Jelene otkrivena sudbina ćerke Marjanovića

Tragična sudbina pevačice i njene porodice potresla je čitav region...

Drugog aprila obeležava se sedam godina od tragične smrti mlade pevačice Jelene Marjanović koja je potresla celu naciju.

O ovom slučaju se mnogo pisalo svih ovih godina, a sada je Jelenin rođak otkrio gde se nalazi i kako je Jelenina ćerka, Jana.

Jelenin suprug, Zoran Marjanović, trenutno se nalazi u pritvoru a mnogi pamte trenutak kada je policija "upala" u Belu kuću u prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezoni "Zadruge" kako bi ga privela.

- Jana je sada velika devojčica. Ima 12 godina. Ista je Jeca. Nedostaju joj roditelji. Samo ona zna kako joj je...- rekao je rođak pevačice za "Blic".

Kako kaže, svi čekaju da vide šta će biti sa Zoranom i hoće li ga Apelacioni sud osuditi pravosnažno za ubistvo supruge.

- Prošlo je mnogo godina. Više ništa ne znamo i ne znamo u šta da verujemo. Čekamo da sud donese odluku. Sud ipak najbolje zna - kaže sagovornik za "Blic".

Izjavio je da je celoj porodici fokus na Jeleninoj i Zoranovoj ćerkici i njenom odrastanju. Žele da je izvedu na pravi put.

- Ona je sada velika. Sve zna. Divno je i dobro dete. O njoj brinu Zoranovi brat i snaja - dodaje sagovornik.

Podsetimo, Zoran Marjanović osuđen je prvostepeno na 40 godina zatvora pre tačno 10 meseci zbog ubistva supruge pevačice Jelene i trenutno u pritvoru čeka suđenje pred Apelacionim sudom. Ročišta na kojem će se razmatrati po žalbama Marjanovićevih advokata biće održana početkom juna, a Apelacioni sud će moći da presudu potvrdi, ali i da vrati Višem sudu u Beogradu na ponovno suđenje.

Prvostepena presuda je napisana na 698 strana, a sudija je do najsitnijih detalja obrazložio sve dokaze koji ukazuju da je Zoran Marjanović tog 2. aprila 2016. godine oko 17 sati, na nasipu u borčanskom naselju Crvenka svoju suprugu udarao nepoznatim metalnim predmetom po potiljku čak 9 puta. Jelena je, kako je utvrdio sud, pala u kanal, udahnula vodu i preminula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.