Ja sam valjda i sada velika zvezda Aleksandra Prijović je OVIM REČIMA Radu zatekla nespremnu PRED PREPUNOM HALOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 19:07

"Ja sam valjda i sada velika zvezda" Aleksandra Prijović je OVIM REČIMA Radu zatekla nespremnu PRED PREPUNOM HALOM

Pogledajte čime je pevačica uvredila gošću.

Pevačica Aleksandra Prijović iza sebe sada ima veliki broj koncerata koji su održani pred prepunim halama. Za neke se čak tražila i karta više, a pevačici ne manjka energije što se može primetiti svaki put.

Na skoro svakom koncertu ima po nekoliko gostiju iznenađenja, a među skorašnjim se našla i Rada Manojlović. Pevačica je otkrila anegdotu koja je vezuje za pevačicu.

Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prijović je svog gosta, Radu najavila anegdotom koju vezuje za dan kada su se njih dve upoznale:

- Malo ko zna da ja Radu poznajem od 13 godine života. Izvela me je tada na binu da pevam sa njom. A ona je tada bila velika zvezda - prisetila se Prijovićka o anegdoti sa Radom.

Nastao je minut ćutnje, gde je Rada van dometa mikrofona skrenula pažnju koleginici verovatno na njenu izgovorenu rečenicu, posle čega je usledilo:

- Ja sam i danas velika zvezda valjda - šaljivo je upitala Rada.

Reč je o iskrenom lapsusu jer je Aleksandra svojom izjavom aludirala na činjenicu da je tada kao mala Radu gledala na televiziji, kao veliku zvezdu.

- Bila si uz mene kad sam počinjala, to ti nikada neću zaboraviti - nastavila je Aleksandra.

- Hvala ti što si deliće svog uspeha podelila sa ostalim zvezdama, svojim kolegama. Samo nastavi ovako, imaš još veliki put ispred sebe - odgovorila je na to Rada.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Monah Arsenije NAPAO Aleksandru Prijović teškim rečima: "Jaoj, kada sam ja to video...": Izneverovao očima

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024

Iguman manastira Ribnica kod Mionice nastavlja da osuđuje različite oblike popularne muzike...Aleksandra Prijović je postala svojim trudom i dobrim odabirom pesama jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda, ne samo u Srbiji već i u regionu. Iza njene karijere ne stoji nikakav skandal, te je pokazala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.