JEZIVO! Miljana krenula na kiretažu i ponela mrtvačku glavu! Ona je potpuno odlepila!

Izvor: Svet, 18.Okt.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO! Miljana krenula na kiretažu i ponela mrtvačku glavu! Ona je potpuno odlepila!

Zadrugarka Miljana Kulić u ranim jutarnjim satima, nakon što je donela odluku da uradi kiretažu, ustala je i krenula sa njenim dečkom Lazarom Čolićem Zolom napolje.
Naime, nakon što je saznala da će postati majka po drugi put, Miljana se suočila sa nizom problema što u svojoj vezi, što sa majkom Marijom Kulić. Iako je njena majka bila izričito protiv Miljanine trudnoće, sa druge strane Zola je pokušao na sve načine da je odgovori od toga.
Miljana se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << probudila, spremila i zajedno sa svojim izabranikom izašla iz spavaće sobe. Da li je Miljana na kraju donela tešku odluku, budući da se već nekoliko puta premišljala oko odlaska na kiretažu, uskoro ćemo saznati.
Ono što nam je zapalo za oko, jeste to, što je Miljana obukla duks na kome je naslikana lobanja, poznatija kao”mrtvačka glava”, koja u hrišćanstvu predstavlja simbol smrti.
Da li je Miljana ciljno obukla baš danas ovu kombinaciju ili je u pitanju slučajnost, procenite sami.
 

svetRajko Ristić/Svet
The post JEZIVO! Miljana krenula na kiretažu i ponela mrtvačku glavu! Ona je potpuno odlepila! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.