JA ĆU RASKINUTI S JOVANOM POSLE TVOJE EMISIJE Dejan se razjario na pitanje o trudnoći Aleks Nikolić

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 22:59

"JA ĆU RASKINUTI S JOVANOM POSLE TVOJE EMISIJE" Dejan se razjario na pitanje o trudnoći Aleks Nikolić

Prvi put govori o ovome pred našim kamerama.

Ove subote, voditeljka Ivana Rančić je u emisiji "Sa Ivanom" u video produkciji portala Srbija Danas, ugostila pobednika "Zadruge 5", i odnedavno voditelja, Dejana Dragojevića.

Voditeljka je sa Dejanom razgovarala o njegovom novom poslu, voditeljskom angažmanu na Hajp televiziji, o turbulentnom odnosu sa porodicom, o razvodu sa Dalilom Dragojević koji je bio izuzetno propraćen u domaćoj javnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i o srećnoj ljubavi sa sadašnjom partnerkom Jovanom.

Ipak, možda i najinteresantnija tema o kojoj je Dragojević govorio pred našim kamerama jeste trudnoća njegove bivše devojke Aleksandre Nikolić, koja čeka dete sa Filipom Carem, sa kojim Dejan nije u dobrim odnosima otkako ga je bivša supruga prevarila sa njim i to pred kamerama "Zadruge".

- Tvoja bivša devojka Aleksandra Nikolić je trudna, uskoro će postati majka, da li si očekivao da će se u tom smeru odvijati odnos nje i Filipa Cara i da će postati tako ozbiljno?

- Suše mi se usta... (smeh). Da, da, neverovatan su par, ozbiljan - započeo je Dejan kroz smeh koji nije mogao da obuzda. Stvarno toliko ljubavi, ja ću s Jovanom da raskinem posle tvoje emisije! Šta ja radim bre s mojom devojkom? Kakva je to moja jadna veza, nikakva, ne varamo se, ne tučemo se, nemamo mafine kod kuće, nismo se snimali, ne znaju da li smo upražnjavali s*ks, ljudi ne znaju ništa, kakva je to naša ljubav?! - našalio se Dejan, a voditeljka ga je potom upitala da li misli da će se Aleksandra i Car pomiriti kada beba dođe na ovaj svet.

- Hoće, i treba, treba dati šansu - rekao je opet Dejan ironično, a zatim odgovorio šta zaista misli o njima i njihovoj vezi, što možete poslušati na snimku ispod od 55:55, a ceo ekskluzivni intervju poslušajte na snimku ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Ivana Rančić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.