Iznete STRAVIČNE tvrdnje o Anitinoj porodici - Zadrugarka OČAJNA nakon što je čula izgovorene reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 22:13

Iznete STRAVIČNE tvrdnje o Anitinoj porodici - Zadrugarka OČAJNA nakon što je čula izgovorene reči

On je u sukobu izgovorio užasne tvrdnje.

U rijalitiju "Elita" došlo je do velike svađe između učesnika Ivana Marinkovića i Anite Stanojlović, koja je uzburkala atmosferu u kući.

Ivan je javno izneo tvrdnje da je Anitaina majka imala veoma burnu prošlost sa muškarcima, što je izazvalo veliku tenziju među ostalim učesnicima, ali i gledaocima.

Anita Stanojlović je bila vidno šokirana kada je čula šta je Ivan izneo o njenoj majci. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona je odmah reagovala i odbacila te tvrdnje, ističući da su potpuno neosnovane i da je reč o uvredi njene majke. Svađa između njih dvoje je eskalirala, a ostali učesnici rijalitija su bili zatečeni ovakvim obrtom događaja.

Sad ću ja tebi budalo da pokažem, zašto ti je majka orgijala po selu, šta ti je bilo sa bratom, kome ste ukrale tri hiljade evra, što ti je mama bila po Šimanovcima, šta je radila. Što si u depresiji Anitice, hoćeš da se napravi od pite govana - provocirao je Ivan Anitu.

- Ja ne bih rekla to, šta tebe boli ku*ac ko sam ja, nemoj da te zavalim sad, ofucana kerino, nije sigurno ukrala za vinjak - odbrusila je Anita.

Ostali učesnici rijalitija "Elita" su takođe bili u šoku nakon ovakvih tvrdnji. Neki su podržali Anitu, dok su drugi ostali neutralni, sačekavši da čuju i Ivanovu stranu priče. Svađa je izazvala podeljena mišljenja među ukućanima, a atmosfera u kući se značajno promenila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.