Iznenađenje! Seks laži koje je svaki muškarac izgovorio bar jednom

Izvor: Svet, 21.Dec.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje! Seks laži koje je svaki muškarac izgovorio bar jednom

Činjenica jeste kako je 100 odsto muškaraca barem jednom u životu doživelo orgazam s kondomom, što znači da je to i te kako moguće…
Guliver/Getty Images Kaže se kako je neznanje blaženstvo s razlogom, ali verujemo da možete podneti malo istine…
1. “Pre nekoliko meseci”
To je odgovor koji ćete vrlo verovatno čuti od njega, ako ga pitate kada se zadnji put testirao. To mu je i vrlo verovatno već ustaljena navika jer ponekad upali pa možda i dobije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << seks bez kondoma, što mu je glavni cilj jer kako već znate: seks s kondomom je užas, svi su mu premali, ništa ne oseća… Ali, u većini slučajeva, to baš nikada nije pola godine, već pre dve godine ili – nikada.
2. “Ne mogu s kondomom”
Iako smo to sad već spomenuli, nikada nije loše utvrditi gradivo, jer naravno da može, ali ne želi. Činjenica jeste da je 100 odsto muškaraca barem jednom u životu doživelo orgazam s kondomom, što znači da je i te kako moguće. Ali, on to i dalje izgovara, jer iz nekoga razloga misli kako ćete na prvo mesto staviti njegov užitak, a ne zdravu pamet.
3. “Uvek koristim zaštitu”
Ako on pokušava da vas nagovori na seks bez kondoma, uz ovu frazu, možete biti vrlo sigurni da je izgovara svim devojkama, s kojima ima ili je ikad imao posla.
Pročitajte i… Pet tajni vrhunskog seksa o kojima se ćuti

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.