Izazovnija od ćerke: Pevačica pokazala gaćice u emisiji! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 15.Jan.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izazovnija od ćerke: Pevačica pokazala gaćice u emisiji! (Foto)

Folk pevačica nije ni osetila kada je kamera zumirala njeno međunožje i usnimila njene gaćice. Goca Božinovska bila je gošća kod Lee Kiš gde je zajedno sa svojom atraktivnom ćerkom Jelenom Vučković najavila da njih dve snimaju duetsku pesmu. Dok su njene kolege pevale, a ona se opustila jer je mislila da je kamera ne snima, desilo se ono čemu se najmanje nadala. Dok je pokušavala da uzme flašicu sa vodom, namestila je pozu koja je izbacila na videlo njene gaćice. Sve to usnimio >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je nadobudni kamerman, a mi prenosimo vama.




Poznati.info
Slične, interesantne temeDekolte meseca: Pevačicine grudi na izvolte! (Foto)
Vesna Zmijanac gazila Lepu Brenu! (Video)
Kamerman joj ušao pod suknju!
Skanadozna kilaža: Indi u XXL izdanju! (Foto)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sestre pevačice: Koja vam je lepša? (Foto)

Izvor: Poznati.info, 15.Jan.2013

Njih dve su rođene sestre i obe su pevačice. Jedna je već postala zvezda, a druga se polako bori sa svoje mesto na estradi. Indira Aradinović Indy pojavila se još pre nekoliko godina i odmah osvojila publiku svojom harizmom, odličnim glasom, vatrenošći i dobrim pesmama osvojila publiku. Neko...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.