Sestre pevačice: Koja vam je lepša? (Foto)

Izvor: Poznati.info, 15.Jan.2013, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestre pevačice: Koja vam je lepša? (Foto)

Njih dve su rođene sestre i obe su pevačice. Jedna je već postala zvezda, a druga se polako bori sa svoje mesto na estradi. Indira Aradinović Indy pojavila se još pre nekoliko godina i odmah osvojila publiku svojom harizmom, odličnim glasom, vatrenošći i dobrim pesmama osvojila publiku. Neko vreme posle nje pojavila se i njene mlađa sestra Edita, koja se prijavila na takmičenje za Zvezde Granda iz kojeg je kasnije i ispala. Obe su veoma lepe i atraktivne kada stanu jedna pored druge. Koja je po vašem ukusu?

Poznati.info
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Sestre transformersi: Ovako su nekada izgledale Indy i Edita!

Izvor: Svet, 16.Jan.2013, 12:25

Njih dve su sestre i obe su pevačice. Jedna je već postala zvezda, a druga se polako bori za svoje mesto na estradi. Indira Aradinović Indy se na sceni se pojavila pre nekoliko godina i publiku osvojila harizmom, odličnim glasom i vatrenim nastupima. Par godina nakon toga na veliku binu “Granda”...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.