Izvor: Svet, 12.Dec.2011, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izađi na crtu: Nikola Kovačev osvojio 75.000 evra!

naslov: 
Izađi na crtu: Nikola Kovačev osvojio 75.000 evra!



excerpt: 
U šou programu "Izađi na crtu" tridesedvogodišnji trener iz Beograda Nikola Kovačev osvojio je čak 75.000 evra...


autor: 
Svet.rs


tekst clanka: 
U četvrtoj epizodi šou programa "Izađi na crtu" kao pobednik je izašao protivnik domaćina Milana Kalinića, tridesedvogodišnji trener iz Beograda Nikola Kovačev, koji je osvojio čak 75.000 evra!
Nakon odigranih petnaest igara, Milan i Nikola bili su izjednačeni  (obojica su imali po 60 poena), pa su morali da odigraju još jednu, šesnaestu igru i to "Matchball", u kojoj je za dlaku bio spretniji Kovačev što mu je donelo neverovatnu nagradu od 75.000 evra.
 
 
Milan Kalinić je na kraju emisije ponovo pokazao sportski duh i čestitao protivniku od srca.
"Nikola je zaista bio fenomenalan protivnik. Zasluženo je pobedio ali ko zna šta bi bilo da se nisam povredio", kaže Kalinić, koji je u sinoćnoj epizodi ozbiljno povredio desnu ruku. Domaćin ovog popularnog šoua je i došao povređen, a odmah na početku emisije videlo se da je nervozan.
"Ne znam da li sam bio nervozan, ali u svakom slučaju nisam bio dobro. Ruka me je već bolela, i to još od prošle epizode, posle igre u kojoj smo obarali ruke. Nisam obraćao pažnju na bol koji je svakim danom bio sve jači, a sinoć je kulminirao. Uopšte nisam mogao da se koncentrišem, bol je bio preveliki i tek kad više nisam bio u stanju da izdržim i nastavim dalje tražio sam pauzu i pomoć lekarske ekipe. Primio sam inekciju, takozvanu blokadu, i posle desetak minuta nisam osećao bol, vratio sam se, izjednačio rezultat i bio nadomak pobede", kaže Milan.
Nikola Kovačev će nagradu potrošiti onako kako bi to učinila većina Srba – kupiće stan!
"Stan je prvi na listi, to je velika stavka koja će mi promeniti život. Vratiću i neke dugove, a ako ostane siće, podeliću novac sa prijateljima", kaže Nikola.
 
 
 
U sledećoj epizodi šoua "Izađi na crtu" Milan Kalinić kreće iz početka, od 25.000 evra. Da li će do tada zalečiti povredu i vratiti se u velikom stilu? Videćemo uskoro na Prvoj.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.