Istina direkt u lice Anđela suočena sa snimkom koji je poslala njena majka, OŠTRO OSUDILA njene namere

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2024, 11:11

"Istina direkt u lice" Anđela suočena sa snimkom koji je poslala njena majka, OŠTRO OSUDILA njene namere

Učesnica "Elite" Anđela Šparavalo je stavljena u centar pažnje zbog novih optužbi na njen račun i poruke koja bi trebala da pokaže pravu istinu.

Veza između učesnica Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo se sve više nalazi u pažnji javnosti, pogotovo nakon skorašnjih dilema oko toga kako se Anđela ponaša prema Bojani.

Sada vidimo i novije optužbe na Anđelin račun i kako se ona snašla sa odgovorima na njih.

- Dobro veče Bojana. Hajde da pričamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o nekim problemima koji su nastupili u tvojoj vezi sa Anđelom - započeo je razgovor Darko.

- Da li je za tebe i u kojoj meri degradirajuće ako su istinite priče da na tebe devojka gleda kao na muškarca? - zatim je upitao Darko.

- Ona je neko ko se prvi put susreće sa tako nečim i ja imam razumevanja što se toga tiče. Ona često ne kaže ono što baš misli, i možda joj tako fizički izgleda ali što se tiče vega ostalog nemam utisak da tako misli o meni - Odgovorila je Bojana.

Pitanje koje je usledilo ticalo se poruke koju je majka Anđele Šparavalo, a na nju je odgovorila sama učesnica "Elite":

- Anđela tvoja majka mi je poslala poruku za Bojanu. Kako komentarišeš to što će tvoja majka Bojanu da stavi u voćnjak da straši vrane i ostalo? - upitao je Darko Anđelu.

- Užasno mi je što je to rekla. Meni je moja devojka savršena i volim je takvu kakva jeste - užasnuto je odgovorila Anđela.

Video snimak je poslala Anđelina majka da bi pokazala kakve fizičke opise muškaraca Anđela voli i traži, sa porukom da dečko na snimku izgleda kao Anđelo.

Posle ovoga usledio je Anđelin odgovor:

- Na snimku se vidi moj dečko od pre dve godine, a mene on uopšte ne podseća na Anđela, gleda se celokupna slika muškarca a ne samo fizički izgled - rekla je Anđela.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.