Isplivao KUĆNI SNIMAK ove zadrugarke - Muškarcima popadale vilice kada su videli vrelo izdanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 19:06

Isplivao KUĆNI SNIMAK ove zadrugarke - Muškarcima popadale vilice kada su videli vrelo izdanje (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija Dragana Mitar, zagolicala je svima maštu kada je na društvenim mrežama objavila snimak na kojem uživa u kadi.

Starleta i bivša zadrugarka Dragana Mitar napravila je rođendan mališanu Jovanu, a na proslavi koji je organizovan u krugu najbližih, a tom prilikom se pojavio i njen novi momak.

Naime, bivša zadrugarka se opustila u svom domu, u kadi, a sve je odlučila da podeli sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama. Objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je snimak zbog kojeg je zapalila Instagram.

Dok su jedni uživali u ovom prizoru, drugi su se pitali kako Draganin novi moćnik dozvoljava eksplicitna izdanja i ne zamera joj. Bez sumnje je, nakon ovog snimka, Draganin DM bio prepun poruka i komentara, a neki su se pitali da li je bivša zadrugarka možda ponovo raskinula, pa se bacila u "promet".

Podsetimo, bivši zadrugarki par Dragana Mitar i Edo Fetić imali su tokom prethodnih godina jako turbulentan odnos, a iako su više puta raskidali i stavljali tačku na svoj ljubavni odnos, na kraju su uvek uspevali da pronađu zajednički jezik i da svom odnosu daju novu šansu. Ovo je njihova najduža "pauza", a da li će ponovo završiti zajedno - ostaje nam da pretpostavimo.

Podsetimo, ona uživa sa novim izabranikom i ističe da je srećnija nego ikada zbog svega što joj se dešava u životu

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.