Indisponirana: Breskvica se konačno JAVNO OBRATILA žiriju PZE - Nadam se da neće niko nikad dati...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 17:50

Indisponirana: Breskvica se konačno JAVNO OBRATILA žiriju PZE - Nadam se da neće niko nikad dati...

Breskvica je u emisiji Amidži šou, koje je njeno prvo gostovanje posle finala i čitave ujdurme koja je nastala u javnosti, iskreno govorila o svom učešću, plasmanu i glasovima.

Negodovanje javnosti nakon finalne večeri "Pesme za Evroviziju", održanu 2. marta, ne stišava se. Dok jedan deo Srbije aminuje odlazak Teya Dore i "Ramonde" u Malme, drugi deo naše države kao jedinog predstavnika vidi Anđelu Ignjatović Breskvicu i "Gnezdo orlovo". 

Breskvica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prvi put je nakon finala Pesme za Evroviziju direktno prokomentarisala odluku Ivane Rašić poznatije kao Sajsi MC, koja je njen performans ocenila sa 0 bodova.

Tako je na pitanje Ognjena Amidžića "šta bi poručila Sajsi?", odgovorila vrlo odmereno, ali stavljajući do znanja da smatra da nije zaslužila nula bodova.

- Poručila bih joj da se nadam da joj niko nikad u životu neće dati nula bodova - rekla je Breskvica.

- Moja dužnost nije da bilo kome šta objašnjavam, ja sam bila deo stručnog žirija, koji glasa po predviđenoj proceduri i ne vidim prostor da se dalje vodi polemika - poručila je za Telegraf Ivana prethodnog dana.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.