Imala je 25 zanimanja, verovatno će i... Voditelj Pinka totalno RAZOTKRIO Kiju Kockar, pa se dotakao Lune Đogani

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 21:58

"Imala je 25 zanimanja, verovatno će i..." Voditelj "Pinka" totalno RAZOTKRIO Kiju Kockar, pa se dotakao Lune Đogani

Tanasijević je otkrio ko je po njegovom mišljenu najbolje iskoristio popularnost koju donosi rijaliti.

Voditelj Darko Tanasijević, jedan od miljenika gledalaca "Pinka", neretko zajedno sa učesnicima rijalitija prolazi kroz lepe trenutke, kao i kroz one malo manje lepe, tj. emotivne brodolome, suze, patnje...

Evidentno je da takmičari tokom boravka na imanju u Šimanovcima pridobiju veliku pažnju javnosti, a sada je Darko odlučio da otkrije ko je po njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mišljenju je najbolje iskoristio popularnost koju donosi rijaliti.

- Mislim da su to Kija Kockar Luna Đogani. Kija je kupila stan i posle je imala nekih 25 zanimanja, verovatno će imati i dvadeset šesto. Ona je maksimum taj izvukla. Sve što je mogla uspela je. S druge strane Luna Đogani se skućila, devojka kupila stan, živi jednim skladnim mirnim porodičnim životom, ima decu ima muža sve je to cveće i proleće. Našla se na tom jutjubu i od toga zarađuje - istakao je voditelj "Elite".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.