Imala je 20 KILOGRAMA VIŠKA, a sad je otkriveno kako je SMRŠALA i neće vam biti pravo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imala je 20 KILOGRAMA VIŠKA, a sad je otkriveno kako je SMRŠALA i neće vam biti pravo!

Neverovatan gubitak težine.

Pevačica Maraja Keri pokazala je svoj neverovatan gubitak težine dok je izlazila iz restorana sa dečkom Brajanom Tanakom u Beverli Hilsu.

Nakon sramotnog debakla koji je imala na nastupu u Las Vegasu kada je u neprimerenoj odeći pokazala sav svoj višak kilograma, pevačica se odlučila na dramatičan potez.

Pročitajte i:

Naime, ona je imala operativni zahvat, stavljanje prstena na želudac kojima se u svetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podvrgavaju gojazne osobe radi smanjenja težine.

Podsećamo, imala je dvadesetak kilograma viška. Noseći pletnenu crnu haljinu koja je maksimalno pokazala njen struk, šokirala je sve prisutne jer je za veoma kratak period uspela da skine kilograme i opet dobija pohvale za izgled.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.