Ima 47 godina i seksi trbušnjake kakve nemaju ni mnogo mlađe. U ovome je njena tajna

Izvor: Svet, 25.Nov.2016, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima 47 godina i seksi trbušnjake kakve nemaju ni mnogo mlađe. U ovome je njena tajna

Glumica Ketrin Zita-Džouns neko je kome bi svaka dama mogla da pozavidi. Uveliko je zagazila petu deceniju, ali njeno telo definitivno tome ne svedoči.
Guliver/Getty Images Iako nam je od ranije poznato koliko je harizmatična i lepa, popularna glumica ovog puta nas je u potpunosti očarala.
Guliver/Getty Images Fotografija koju je postavila na svoj profil na Instagramu niko nije mogao da zaobiđe i da ne prokomentariše. Naime, njen suprug i glumac Majkl Daglas (72) fotografisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ju je u bikiniju, a onda se prelepa Ketrin pohvalila telom kakvo ima 47-godišnjakinja.
Glumica je bila ljuta što su paparaci nedavno fotografisali njenu stražnjicu, pa je poželela da ovu fotografiju svog perfektno izvajanog tela podeli sa svima.

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Nov 23, 2016 at 2:27pm PST

– Ljuta sam što su paparaci fotografisali moju zadnjicu, pa sam podelila fotografije zadnjice koje je napravio moj muž. Uvek je bolja opcija za gledanje – napisala ona pored fotke.
Pročitajte i… Opasno telo i u šestoj deceniji? Šeron Stoun zato godinama jede ovo

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima 47 godina i seksi trbušnjake kakve nemaju ni mnogo mlađe. U ovome je njena tajna

Izvor: Scandal.rs, 25.Nov.2016

Iako nam je od ranije poznato koliko je harizmatična i lepa, popularna glumica ovog puta nas je u potpunosti očarala...Fotografija koju je postavila na svoj profil na Instagramu niko nije mogao da zaobiđe i da ne prokomentariše. Naime, njen suprug i glumac Majkl Daglas (72) fotografisao ju je u bikiniju,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.