Idem kući da zagrlim MAJKU DOK NE UMRE Matora se rasula na komade, spominje DISKVALIFIKACIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 14:55

"Idem kući da zagrlim MAJKU DOK NE UMRE" Matora se rasula na komade, spominje DISKVALIFIKACIJU

Anitina izdaja podigla je ogromnu prašinu, kako u Beloj kući, tako i u spoljnom svetu. Matora je odlučila da se razvede, međutim, određene situacije koje joj ona priređuje neretko je izbace iz takta, te je danas nastao haos na imanju.

Haos koji se danas desio između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović se nastavlja.

Matoroj je prvo pozlilo, a onda je došla u kuću, gde su nastavile sukob.

- Ma*š kur*o, ti ćeš da držiš moju Dunju -rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Matora.

- Pomeri se, ne diram te -rekla je Anita.

- Ne diraš me? Gledaš me tim šugavim očima, došao ku**c, pa me gledaš tako. glumite mi mangupe. Svaki dan sam plakala zbog tvog deteta, neka ti ga oduzmu. Sada sve verujem Bojanu što je napisao u tužbi. Gledaš se sa njim a držiš Dunjinu sliku. A on je veliki čovek kao, kaje se. Šta sam ja njemu loše uradila? Očekujete ovde da dođem na emisiju, sada ćete videti kako će neko stvarno biti diskvalifikovan. Sviđa ti se Anđelo, a šta si mi pričala za njega? Evo najgora sam, a neka on priča kakav je on čovek. Šta hoćete da kažem, šta sam ti uradila? -rekla je Matora, pa dodala:

- Idem kući da zagrlim majku dok ne umre. Ti znaš da sam ušla zbog tebe i deteta, a znaš da će da umre svakog časa -rekla je Matora.

- I ona tvoja majka, tuži Žanu, a nema novac za dete kao. Obračunaću se sa svima vama kada izađem i sa adminima i sve. hoćeš da ozađem ovde bez dinara, roditelje sam ostavila bez novca da bi tebi kupovala šminku. Nije te sramota Tijane Ajfon, pa zbog nje si ušla ovde. Misliš da sam ja mali uroš, pa da manipulišeš sa mnom. Neće se završiti na ovome, kunem ti se u Dunju, vratiću vam za sve. Sad bih uzela ono dete da ne bude sa tobom, kako te gleda i mazi, a ti kr**a gledaš u telefon. Jen**m ti mater i dan kada si me vezala za njega. Tvoj otac mi je sve ovo rekao što sada pričam. Svima sam se suprotstavila zbog tebe, a ovako mi vraćaš. Hladiš se kao, Anđelov ku**c te ohladio -rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

„Idem kući da zagrlim mamu dok ne umre!“ Matora otkrila potresne detalja stanja svoje majke

Izvor: Piplmetar.rs, 14.Dec.2023, 00:30

Nekoliko nedelja nakon što su mediji došli do saznanja da je zadrugarka Jovana Tomić Matora sav novac uložila u venčanje sa Anitom Stanojlović, učesnicom rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, pri čemu nije mislila na finansijsku situaciju svojih roditelja, na kraju je to i ona sama potvrdila...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.