NEVIĐENI HAOS u Eliti - Matora napala Anitu, obezbeđenje napravilo živi zid (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 14:24

NEVIĐENI HAOS u "Eliti" - Matora napala Anitu, obezbeđenje napravilo živi zid (VIDEO)

Anitina izdaja podigla je ogromnu prašinu, kako u Beloj kući, tako i u spoljnom svetu. Matora je odlučila da se razvede, međutim, određene situacije koje joj ona priređuje neretko je izbace iz takta.

Učesnica "Elite", Jovana Tomić Matora je sedela u pušioni sa Danijelom Dujkovićem Munjezom i Žanom Đorđević.

Ovom prilikom, ona se jadala zbog sinoćnjeg flerta Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, a onda napravila haos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na imanju.

- Anđelo ti je Anita koji je molio i kumio da se kaje. Ja sam ga oprala svojim oprostom. Došao si sada šmekeru da se svetiš. Prvo mi je cela kuća pričala kako ga gleda, a ona dobra riba. Provocirala ga je sinoć, pa je otišao da joj kupi palačinku. Ja sam se jedva kontrolisla. Ja pričam sa Teodorom, a ona gleda u mene. Kaže mi Teodora, pa dobro šta, ako ja neću da budem sa njom, što se bunim. Prišla sam joj i rekla ku**o jedna. Sada će da mi muva i ka*a bivšu ženu, pa ćemo da pričamo. Neka kaže kave priče kruže o njemu po gradu - rekla je Matora, pa dodala:

- Nemam snage i psihe da me ku**a iz Kruševca razvlači ovde -rekla je Matora. Je l' se ovako kaje osoba koja se kaje i govori da me voli - rekla je Matora.

- Kao da je čekala nešto - rekao je Munjez.

- Da se zaljubila u nekoga drugog, ali sa Anđelom. Koji je on šmeker? Sve ću joj uzeti, gola će da ide, pa neka joj šalju je**či, a ne moja bolesna majka. Za manje od 24 časa da se to desi, možda bi se i zaljubili za par meseci - rekla je Matora.

- Ispada da nije imala emocije uopšte prema tebi - rekla je Matora.

- Ja sam napolju prišla Anđelu i rekla da mi je krivo što se sve desilo na takav način. I ova ku**a kaže kao bori se za mene. Ni prema jednoj nisam bila kao prema njoj. Ja znam sebe i osećam da ću napraviti sr**e. Nemam samokontrolu - rekla je Matora.

- Ovo mi je baš fuj - rekao je Munjez.

- Svi su profitirali oko mene i iskoristili me - rekla je Matora.

Matora je zatim priznala da se jedva iskontrolisala da ne udari Anđela, a onda je na imanju počela da pravi haos i zaurlala je na Anitu kao nikada do sada, te je i rečima napala zbog Rankovića.

- Ti ćeš sa mojim životom i psihom da se igraš, jeb**ću ti ja mater onu kur**nu -rekla je Matora.

- Šta je Nenade? -pitala je Jovana.

- Je l' čuješ šta ti pričam? Ništa da nisi uzela. ja ću odavde da izađem bez dinara i idem pravo u zatvor. hoćeš sa mojom psihom da se igraš? Slušaj me kur**o sada kad ti pričam, nisam ti porodica više? -rekla je Matora.

- Nisi -rekla je Anita.

- Nemoj više da si mi prišla -rekla je Matora, a obezbeđenje je bilo tu.

Detaljnije pogledajte u videima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POZLILO Jovani Tomić Matoroj nakon brutalnog sukoba sa Anitom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023

Anitina izdaja podigla je ogromnu prašinu, kako u Beloj kući, tako i u spoljnom svetu. Matora je odlučila da se razvede, međutim, određene situacije koje joj ona priređuje neretko je izbace iz takta, te je danas nastao haos na imanju...Učesnici "Elite", Jovani Tomić Matoroj pozlilo je nakon...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.