IZVINI, ALI NE STOJI TI OVO Riki Martin napravio drastičnu promenu izgleda, više ne liči na sebe! Da li vam se dopada u OVOM IZDANJU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 19:55

"IZVINI, ALI NE STOJI TI OVO" Riki Martin napravio drastičnu promenu izgleda, više ne liči na sebe! Da li vam se dopada u OVOM IZDANJU?

Kakvo je vaše mišljenje?

Čuveni pevač Riki Martin nastavio je da osvaja srca žena, čak i nakon što je pre desetak godina "kralj latino popa" obelodanio da je homoseksualac.

Nedavno se popularni Portorikanac na Instagramu, na kom ga prati više od 14 miliona ljudi, pohvalio i promenom koja je iznenadila sve njegove obožavateljke.

Pevač je podelio selfi na kome se vidi kako je ofarbao svoju kratku bradu u plavu boju, što mu je dalo potpuno drugačiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šmek.

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

- Kad ti je dosadno, izblajhaj se - napisao je ovaj 49-godišnjak, a dobio je more lajkova i oprečnih komentara - nekima se ovakvo Rikije izdanje dopalo, a nekima ne.

"Kako mi se dopada", "Lepotan", "Trendseter si pravi", "Vrati nam Rikija Martina", "Izvini, ali ne stoji ti ovo", samo su neki od komentara.

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Uprkos ovoj sitnoj promeni, ne možemo da ne primetimo koliko ovaj pevač sjajno izgleda, iako je već na izmaku pete decenije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.