IZNENAĐENJE! Kažu da je naglo SMRŠALA, pa da se UGOJILA, a evo kako IZGLEDA Bojana Stamenov (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2017, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJE! Kažu da je naglo SMRŠALA, pa da se UGOJILA, a evo kako IZGLEDA Bojana Stamenov (FOTO)

Ovo je prava istina!

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Farma" Bojana Stamenov postala je poznata širem auditorijumu kada je predstavljala našu zemlju na takmičenju za pesmu Evrovizije. Bojana je nastupala sa pesmom "Beauty never lies".

Bojana je te 2015. godine osvojila 53 poena. Predstavnica Srbije dobila je 12 poena jedino od Crne Gore. Bojana je od Makedonije 10, Slovenije 6, Austrijalije i Švajcarske po 5, Austrije, Češke i Italije po 3, Albanije i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Izraela po 2, Holandije i Velike Britanije po 1 poen.

A photo posted by Bojana Stamenov official (@stamenov_bojana_official) on Nov 3, 2016 at 11:18am PDT

A photo posted by Bojana Stamenov official (@stamenov_bojana_official) on Sep 22, 2016 at 7:11am PDT

A photo posted by Bojana Stamenov official (@stamenov_bojana_official) on Aug 13, 2016 at 1:43am PDT

A photo posted by Bojana Stamenov official (@stamenov_bojana_official) on May 8, 2016 at 1:54pm PDT

Pogledajte kako je izgledao njen nastup!

U poslednje vreme pojavljivali su se brojni novinski natpisi! Neki su tvrdili da je Bojana drastično smršala i da iz dana u dan sve više napreduje ka zdravijem iživotu i boljem fizičkom izgledu, Sa druge strane, neki su tvrdili da se Bojana čak dodatno ugojila i da izgleda gojaznije nego ikad. Šta je istina procenite sami!

Pogledajte kako bojana zaista izgled danas!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PROCENITE SAMI: Kažu da je naglo SMRŠALA, pa da se UGOJILA, a evo kako sada izgleda Bojana Stamenov!

Izvor: Kurir, 27.Apr.2017

...U poslednje vreme pojavljivali su se brojni novinski natpisi! Neki su tvrdili da je Bojana drastično smršala i da iz dana u dan sve više napreduje ka zdravijem životu i boljem fizičkom izgledu..Sa druge strane, neki su tvrdili da se Bojana čak dodatno ugojila i da izgleda gojaznije nego ikad...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.