IZMUČENA OD NEUSPELIH TERAPIJA I BOLNIČKIH POSTELJA: Bulat ŠOKIRAO OBJAVOM - Supruga hospitalizovana

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2021, 11:42

IZMUČENA OD NEUSPELIH TERAPIJA I BOLNIČKIH POSTELJA: Bulat ŠOKIRAO OBJAVOM - Supruga hospitalizovana

Bolesna je, a njegova poruka tera suze na oči.

Pevač Marko Bulat šokirao je pratioce kada je na svom Instagram profilu objavio sliku svoje supruge Marije iz bolničkog kreveta. Marija boluje od hronične anemije, pa je neophodno da redovno prima terapiju, koja se obavlja u okviru bolnice.

Marko je objavio zajedničku sliku sa jedne od Marijinih terapija, a poruka koju joj je posvetio tera suze na oči.

A post shared by Марко Булат / Marko Bulat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@bulat.marko)

- Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmehom na licu jer vidiš čoveka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu. Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca, ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi ćerku i sina a u meni imaš druga i brata. Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vređa. Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan a opet ponosan, čestit, hrabar ne mogu te dušmanske spletke pokolebati a kamoli sj....ti - napisao je pevač u opisu, a komentari podrške su se samo nizali.

Marko i Marija su u braku od 2015. godine, i roditelji su devojčice Dorotee i dečaka Save.

A post shared by Марко Булат / Marko Bulat (@bulat.marko)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.