IZGREBANA KOŽA, ŠAMAR... Nakon snimka Slavice Ćukteraš zanemela čitava Srbija! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGREBANA KOŽA, ŠAMAR... Nakon snimka Slavice Ćukteraš zanemela čitava Srbija! (VIDEO)

Niko ovo nije očekivao od nje!

Nakon višegodišnje pauze kako bi se posvetila porodici, pevačica Slavica Ćukteraš rešila je da se vrati svojoj velikoj ljubavi, muzici, i to na veliku radost njenih fanova koji su bili oduševljeni kada je objavila numeru "Da bih s tobom ostala". Nakon nje, Slavica je obradovala sve baladom "Budi samo moj" za koju je rekla da je njoj posebno draga, a sada je došlo vreme za nešto potpuno drugačije.

Naime, Slavica je obožavaocima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njene muzike predstavila pesmu "U prolazu" za koju je snimila i spot koji je potpuno drugačiji od onoga što se od nje očekivalo.

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Dec 25, 2018 at 3:03am PST

- Jedva sam čekala da svojoj vernoj publici, koja me je divno dočekala, podarim nešto novo i drugačije. Nakon dve balade bilo je vreme da pred njih izađem sa brzom pesmom, u koju sam jako sigurna. Spot je drugačiji od onoga što sam do sada radila i mislim da će ceo taj paket, i pesma i vizuelni efekat, učiniti da moja publika još više zavoli ovu pesmu. Ovo je moj dar za Novu godinu svim divnim ljudima koji me vole - poručila je Slavica.

NAKON TOLIKO GODINA: Đole Đogani otkrio pravi razlog svađe sa Gagijem i Anabelom - Kriv je MOJ BRAT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.