IZBAČENA IZ ZADRUGE! Napustila imanje - NE ZNA GDE SE NALAZI! Odmah se uputila na OVO MESTO - prvo oglašavanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 14:32

IZBAČENA IZ ZADRUGE! Napustila imanje - NE ZNA GDE SE NALAZI! Odmah se uputila na OVO MESTO - prvo oglašavanje

Ne može da se navikne na realan život!

Nataša Radan poslednja je u nizu zadrugara koji su napustili Belu kuću. Ona je sinoć, glasovima gledalaca, izbačena iz Zadruge, a samo nekoliko sati kasnije oglasila se i otkrila kako se oseća i zašto je odlučila da postavi baš Rialdu Karahasanović za vođu, ali i šta kaže na to što je Filip Car izjavio da je ona jedina devojka koja je iz "Zadruge" ona "prava" za njega.

- Verujte mi da ne znam gde se nalazim, nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oka sklopila, sad idem da sredim kosu, da sredim boju jer je ovo užas na šta ličim (smeh). Nemam te momente da sam tražila bubicu, ali sam sinoć u kolima pričala nešto o "Zadruzi", pa sam se okretala kao da u autu ima kamera - kaže Nataša kroz smeh i otkriva zašto je izabrala baš Rialdu za vođu:

- Smatram da je ona jedina, da ne pominjem sad druge, koja mi je bila pravi prijatelj i iskrena od starta prema meni. Čak i kada me je kritikovala, ona to nije radila zlonamerno, već da bi mi ukazala možda na neke greške koje pravim. Zaslužila je da bude vođa - priznala je Nataša.

Kako je Filip Car otkrio Drvetu mudrosti da je Nataša jedina devojka za koju smatra da je za njega prava i da bi imali dobru vezu, Nataša je prokomentarisala kako gleda na to:

- Pa to smo on i ja nešto pričali, on mi je rekao kako ga je Janjuš pitao da li je zaljubljen u mene i on mu je rekao da jeste. I pričao je kao kako da nije bio sa Minom, Sanjom i da ja nisam imala tu priču sa Anđelom, da bi mi bili zajedno. Rekao mi je da ga čekam napolju, ali i da čak ako budem sa nekim da će on presuditi da mi budemo zajedno. Meni se on ne dopada, ne bih bila sa njim, mislim, dopao mi se u početku, ne fizički toliko koliko je imao nešto što mi se svidelo, ali posle kako je bio sa jednom, drugom, trećom, to je prestalo - zaključila je Nataša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.