IZA KAMERE Luna JURILA PEVAČA za vreme reklama, a ON OTKRIO SVE: Zabranjeno da pričam sa njom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZA KAMERE Luna JURILA PEVAČA za vreme reklama, a ON OTKRIO SVE: Zabranjeno da pričam sa njom

Raskrinkana!

Jedna od glavnih favoritkinja za pobedu u rijalitiju Zadruga Luna Đogani, izazvia oprečne reakcije kod publike. Dok je jedni dižu u zvezde, drugi bukvalno očima ne mogu da je vidi i trude se da je ospore na svakom koraku.

Doduše, Lunino ponašanje je dosta kontroverzno, te je poznato da jo je često "jezik brži od pameti" i da ponekad kaže nešto što ne misli.

Jedna od njenih "ispala" odigrala se i na njenom gostovanju u Amidži šou-u, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je oklevetala bivšeg zadrugara Nemanju Đerića Đeksona.

Luna Đogani je bila jedna od zadrugarki koje su učestvovale u specijalnom izazovu Velikog šefa u emisiji "Amidži šou". Zadrugarke su se rvale u čokoladi, a reper je bio gost u studiju. Kada se vratila u Belu kuću posle emisije, Đoganijeva je rekla da se reper "uzvezdio" i da ne može ni da se javi, pa je Đekson progovorio i o njenom komentaru:

- Daleko od toga da sam se uzvezdio, Luna me je razočarala, jer vrlo dobro zna da ne smemo da komuniciramo sa njima. Ali mi je drago da i dalje žive tu sa mnom u glavi - kaže Đekson.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LUNA U EMISIJI JURILA PEVAČA IZA KAMERA: On otkrio SVE DETALJE i objasnio joj da NE SME DA PRIČA SA NJOM

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2019, 11:30

Jedna od glavnih favoritkinja za pobedu u rijalitiju Zadruga Luna Đogani, izazvia oprečne reakcije kod publike. Dok je jedni dižu u zvezde, drugi bukvalno očima ne mogu da je vidi i trude se da je ospore na svakom koraku. Doduše, Lunino ponašanje je dosta kontroverzno, te je poznato da jo je često...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.