IVANA JE CAR OD ŽENE, NIJE OVO ZASLUŽILA! Oglasila se PRIJATELJICA  porodice Aleksić, nakon PREVARE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 22:35

"IVANA JE CAR OD ŽENE, NIJE OVO ZASLUŽILA!" Oglasila se PRIJATELJICA porodice Aleksić, nakon PREVARE!

Nije ovo očekivala?!

Tema broj jedan u svim medijima danas jeste javna preljuba repera Nenada Aleksića Ša koji je, iako je oženje suprugom Ivanom, pre milionima gledalaca "Zadruge" ozvaničio vezu sa dvadeset godina mlađom Tarom Simov.

Ovim povodom oglasila se i pevačica i bivša učesnica "Zadruge" Višnja Petrović, inače kućni prijatelj Nenada i njegove supruge.

A post shared by VIŠNJA PETROVIĆ (@visnja_official)

- Ja se više neću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglašavati na ovu temu, ovo je poslednji put. Ja sam zajednički kućni prijatelj Ivane i Nenada i Nenad to zna, samim tim znači da sam ja isključivo podržavala njihov brak. Ono što imam da kažem povodom njegovog izbora, reći cu isključivo njemu. Ivana je jedna od najboljih žena koje sam upoznala u svom životu, a od njega je zaslužila da joj posipa latice gde god kročila. Bila mu je podrška bezrezervna u svemu što je radio i privatno i poslovno. Ozbiljan car od žene!!! Nije zaslužila ovo - objasnila je Višnja za Pink.rs.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.