ISTINA JE, IMALA JE NIKOTINSKU KRIZU! Prijatelj porodice Kulić otkrio sve o Miljaninom zdravstvenom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 21:44

"ISTINA JE, IMALA JE NIKOTINSKU KRIZU!" Prijatelj porodice Kulić otkrio sve o Miljaninom zdravstvenom stanju

Potkačio Zolu!

Bivši zadrugar i novinar Marko Đedović u poslednje vreme je na stalnoj vezi sa Marijom i Sinišom Kulić koji su preko dve nedelje zabrinuti za stanje svoje ćerke Miljane Kulić.

Naime, Miljana se dugo borila za život, a vest o njenom zdravstvenom stanju potresla je javnost. Đedović je sada otkrio koji medijski natpisi bili istiniti, a prokomentarisao je i objavu svoje drugarice Saške Karan, koja je u šali napisala da je "Miksi umrla".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Mislila je da kriju od nje neke stvari, a sad pišu portali, pa je bila uznemirena. Ima dosta stvari koje su istinite. Istina jeste da je tražila devojka cigarete da puši. Nije ona jedini pacijent koji dolazi u nikotinsku krizu, tako ljudi reaguju i funkcionišu. Stvari koje nisu tačne, to gubljenje krvi, ustvari u većini, negde sve ono što je bilo prenešeno, nije bilo istina, ali je Pink.rs imao i moje i Marijine izjave - rekao je Đedović.

Kako se u medijima pojavila vest o tome da je bivša zadrugarka Saška Karan napisala na društvenim mrežama kako Miljana nije više među živima, te se ovom prilikom Marko osvrnuo i na te navode.

- Ako se odnosilo na Miljanu i sprdnja i šala, bilo je neumesno, a sve i da nije, mora se obratiti pažnja. Sa Saškom sam u dobrim odnosima, ali nisu te stvari u redu - dodao je Marko.

Kada je reč o pruženoj podršci njenog bivšeg dečka, Lazara Čolića Zole, Đedović je imao da doda:

- Gostovao sam sa Zolom u "Narod pita", okej, to je lepo, ali teško da bi samo na Instagramu okačio podršku, posle tri godine. Ne bi me niko zaustavio. Ne mora Marija da se okrene, može biti i njene sestre - rekao je Đedović u emisiji "Premijera-vikend specijal".

BONUS VIDEO: MARIJA KULIĆ NAPRAVILA HAOS NA PINKU: Psovala i VREĐALA! Jovana Jeremić se sukobila s njom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.