ISPLIVAO SNIMAK EKRANA! Lunu Đogani SABOTIRAJU na MREŽAMA, poslala ZAHTEV za BRISANJE, SAZNALO se za OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2019, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVAO SNIMAK EKRANA! Lunu Đogani SABOTIRAJU na MREŽAMA, poslala ZAHTEV za BRISANJE, SAZNALO se za OVO!

Nije joj lako!

Luna Đogani je nakon pobede u rijalitiju Zadruga, krenula putem izgradenje svoje karijere pevačice. Ipak, put do zvezda nije lak, pa se Đoganijeva svakodnevno susreće sa preprekama.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Sep 7, 2019 at 2:08am PDT

One je nedavno gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, a njeno gostovanje nije proteklo sjajno. Pored Ace Lukasa, gošća je bila i Tamara Đurić nova voditeljka Zadruge, koja reklo bi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije imala podrđavajući stav prema Đoganijevoj.

Sa sličnom problemima ona se izgleda susreće i na mrežama i Jutruju. Naime, na stranici Zadruga - Pink, neko je objavio snimak ekrana na kojem se vidi da je  navodno Luna Đogani poslala zahtev za brisanje reakcije na njenu pesmu na Jutjubu.

Iznad fotografije je pisao i komentar.

- Lunci prica da joj ne smetaju hejteri, ne smetaju kritike, ona je imuna na to. A licno podnosi zahtjeve za uklanjanje reakcija na njenu pjesmu ... Evo vam kijevci da znate ko vam profile rusi i ko direktno sudjeluje u prijavama, zajedno sa svojom mamasitom. Screenovi koje slucajno iznesu NJENI fp-ovi su pravi a nisu nikakve montaze - pisalo je u komentaru iznad.

DUŠICA IZAŠLA IZ KOLA U S*KSI HALJINI - SVE JOJ ISPALO! "Samo D*PE da se ne vidi", povikala je! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.