ISPLIVAO RAZGOVOR CARA I ČLANA PRODUKCIJE - Pričao o Maji Marinković Montira priču vezanu za mene...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 17:50

ISPLIVAO RAZGOVOR CARA I ČLANA PRODUKCIJE - Pričao o Maji Marinković "Montira priču vezanu za mene..."

Ovo je njegova tajna!

Filip Car sinoć se uselio u Belu kuću, a već danas obavio je razgovor sa Drvetom mudrosti.

On je govorio o odnosima u Beloj kući, između ostalog o Milici Veselinović, ali je i zatražio pesmu od drveta za koju je morao da oda tajnu.

- Milica je zanimljiva, namazana. Zauzela je neki stav, ali nije to baš tako jednostavno. Ona mi je okej, ali bilo mi je žao što ona nije imala kontakt sa mnom sem poruka, a da su je napadali sve vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona nije ništa loše pričala za mene ove godine. Luckasta je ona, a ja se vozim još uvek, videćemo sve. Družićemo se sigurno.

- Može meni jedna pesma? - upitao je Car.

- Može, ali mora jedna tajna - reklo je Drvo.

- Maja je štipkala Zolu, pa montira priču vezanu za mene i za sve što se dešava, ali mene to ne zanima, ona aludira i pesmama i rečima na mene - rekao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.