ISPLIVALI DETALJI TAJNOG RAZGOVORA MAJE I CARA - Morali su da RASKINU zbog višeg cilja, ovo su detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 17:54

ISPLIVALI DETALJI TAJNOG RAZGOVORA MAJE I CARA - Morali su da RASKINU zbog "višeg cilja", ovo su detalji

"On mene voli, veruj mi!"

Tokom emisije "Pitanja novinara" Maja Marinković je otkrila da joj je navodno Filip Car rekao da moraju da raskinu kao i da sve što radi, on radi zbog "višeg cilja" kao i da će vremenom, sve objasniti.

Maja je ovo iznela pred milionskim auditorijumom uz tvrdnje da je Filip voli, ali da je sa Aleksandrom Nikolić taktički.

- Evo ti šta je emocija i ljubav, on mene voli, veruj mi videćeš u "Narod pita", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapamtite moje reči današnjeg dana, videćete, sve sam u pravu - rekla je Maja.

- Ja ne znam kome je ovo zanimljivo - govorio je Car.

- Ja sam iskrena i normalna i za sve kažem istinu - rekla je Maja.

- Šta ti kažeš, za  koju istinu? - rekao je Car.

- Da me voliš - rekla je Maja.

- Da si mi rekao da radiš zarad višeg cilja, da - rekla je Maja.

- Zarad višeg cilja? - rekao je Car.

- Da, da moraš da radiš neke stvari zarad višeg cilja - rekla je Maja.

- Da moram, neko  me naterao, rekao  mi - nastavio je Car.

- Ne ne, samo mi je rekao zarad višeg cilja, i da će mi jednog dana objasniti zašto je moralo nešto da bude tako - rekla je Maja.

- Ti lažeš - nastavio je Car te dodao da je glavni razlog raskida Majina diskvalifikacija kao i vreme, koje je prošlo kad su bili razdvojeni.

A post shared by zadruga.uzivo (@zadrugauzivo24)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.