IMAO SAM NAJVEĆE ŽIVOTNE LOMOVE, BRODOLOME...! Emotivno priznanje Cara o Zadruzi, evo ko je bio uz njega SVE VREME

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 07:52

"IMAO SAM NAJVEĆE ŽIVOTNE LOMOVE, BRODOLOME...!" Emotivno priznanje Cara o Zadruzi, evo ko je bio uz njega SVE VREME

"Ja to ne zaboravljam!"

Rijaliti zvezda Zadruge, Filip Car, trenutno boravi u Francuskoj u Parizu, gradu ljubavi, sa svojom verenicom, inače pobednicom šeste sezone Zadruge, Aleksandrom Nikolić.

On se oglasio preko društvene mreže Instagram, kako bi čestitao rođendan bivšem zadrugaru Miljanu Vračeviću sa kojim je vodio žestoke ratove tokom učešća.

- Svi znate da sam tamo imao najveće životne lomove, brodolome i pucanja! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Od dana kada smo rešili bezvezni konflikt, ovaj čovek je bio uz mene u dobru i u zlu, a ja to ne zaboravljam! Miljan je veliki čovek intelektualno, duhovno, porodično i prijateljski, nadam se da ćemo odnos izgraditi u životno i pravo prijateljstvo!!! Istinska ljudino, srećan ti rođendan, živ mi bio brate moj, a poklon ti uručujem prvi put kada te vidim, a nadam se uskoro - napisao je Car.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.