Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDI OKUPAJ SE, PUNA SI BAKTERIJA! Žestoke uvrede na Dorotein račun, ona izbezumljena!

Dorotea Jovanović i Branislav Radonić Brendon sinoć su imali žestoku raspravu. Naime, dok je trajala rođendanska žurka povodom rođendanska Alekse Savića, njih dvoje su ispred bara zgrozili naciju uvredama. U jednom momentu Brendon je želeo da kaže Dorotei da treba da se okupa, a nju je to žestoko uvredilo pa mu je odbrusila: – Ne The post IDI OKUPAJ SE, PUNA SI BAKTERIJA! Žestoke uvrede na Dorotein račun, ona izbezumljena! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VLADIMIR SAMO S NJIM NE SME U SVAĐU: Snimak koji dokazuje kako BRENDON ponižava CRNOGORCA, a ovaj ćuti!

Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2018

Vladimir Tomović već danima unazad otvoreno pokazuje ljubomoru prema svakom muškarcu koji se u Zadruzi približi njegovoj devojci Staniji, te je tako potkačen i Branislav Radonić Brendon. Ipak, primetno je da Vladimir ne ulazi u neke velike konflikte s Brendonom očito iz razloga što je s njim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.