Izvor: Press, 05.Okt.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Piškiću ti po faci!" Lazar pretio Brendonu, izbila žestoka svađa, a onda su nasrnuli jedan na drugog! (VIDEO)

- Jesi li ti naučio da pričaš za ovo vreme obitavanja planete na zemlji? Crve jedan! - rekao je Brendon
Rijalitu česnici Lazar Jeremić i Branislav Radonić Brendon žestoko su se posvađali i jedan drugom uputili su žestoke uvrede.
Svađa je nastala jer je Lazar optužio Brendona za krađu, pa je isprovociran Radonićevim uvredama i nasrnuo na njega.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> - Našao si pogrešnu osobu na koju ćeš da se kačiš. Ti ćeš da ćutiš kada ja ovde pričam! Bićeš jedan miš bez personalitija. Marš napolje! - urlao je Brendon na Lazara.
"Ne možeš da imaš tu priču i tačka!" Vladimir održao Lazaru surovu lekciju zbog Nataše, Jeremić nije mogao da progovori! (VIDEO)
- Ne može on mene da gura, ja sam mu uzvratio i malo smo se zakačili. Ništa strašno, pokazao da je lopov i da vređa žene. Špricaću te po glavi, da ti poraste kosa!, Imam da ti pišam po glavi. Piškiću ti po faci! To što te je Nemanja odbio, pa sad muvaš druge muškarce - brutalno je uzvratio Laza

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.