I ONE PAKUJU KOFERE! Nakon Marije Kulić, Ana i Milica Veselinović spremne da napuste velelepnu vilu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 16:17

I ONE PAKUJU KOFERE! Nakon Marije Kulić, Ana i Milica Veselinović spremne da napuste velelepnu vilu

Rijaliti "Zadruga" na Pink televiziji se ne prikazuje na ovom kanalu zbog strašnih tragedija koje su pogodile zemlju. Na društvenim mrežama isplivali snimci učesnika koji čekaju odluku produkcije.

Zbog velike tragedije koja je zadesila našu zemlju televizije su prilagodile program danima žalosti.

Evrosong se neće emitovati na Prvom kanalu javnog servisa, a prekinut je i prenos iz Šimanovaca, gde u Beloj Kući borave učesnici rijalitija "Zadruga".

Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što smo već pisali, procurio je razgovor u kome saznajemo da je Marija Kulić napustila Belu kući o da je sa porodicom u Nišu.

"Pink" je saopštio da će prenos iz rijalitija odložiti i ove nedelje, nakon čega su na društvenim mrežama osvanuli snimci iz Bele kuće na kojima se čuju učesnici Zadruge kako govore "čekamo da vide šta će da kažu, možda idemo kući", rekla je Milica Veselinović, dok je Ana Spasojević izjavila "da je Mića rekao da krenu da se pakuju jer izlaze".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.