Holivudske mamine maze: Zvezde i njihove majke na crvenom tepihu

Izvor: Tracara.com, 25.Nov.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudske mamine maze: Zvezde i njihove majke na crvenom tepihu

Ariana i njena baka Marjorie (foto: screenshot) Na dodeli American music awards, održanoj u nedelju, mlada pevačica Ariana Grande je došla sa svojom bakom Marjorie Grande. Bakica je prošetala crvenim tepihom sa nekim od najvećih zvezda muzičke industrije danas i sa 22-godišnjom unukom sedela u prvom redu i zdušno najvijala za nju. Ariana je više puta isticala da je njena Nonna, kako je bakin nadimak, i njen najveći fan, pa je čak i na internetu glasala za svoju unuku, koja je na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << pobedila u kategoriji za najbolju pop/rok pevačicu. Ali pevačica hita Problem nije jedina koja voli da na dodele nagrada povede nekog člana porodice. Mnogo je zvezdi u Holivudu koji neizmernu ljubav svojim majkama, koje su ih odgajile i učinile ljudima kakvim jesu danas, pokazuju time što ruku pod ruka sa njima dolaze na dodelu Oskara, Gremija i sve važne događaje muzičke i filmske industrije. Leonardo DiCaprio se i dalje, i pored svih lepotica koje su bile u njegovom naručju, uvek vraća svojoj majici i važi za jednog od najvećih holivudskih maminih maza. Ovo su neki od zvezda koje su sa majkama prošetale crvenim tepihom.  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Hot or not: Naomi Campbell sa bob frizurom!

Izvor: Tracara.com, 25.Nov.2015

Manekenka sa novom frizurom (foto: Wenn) Naomi Campbell pojavila se na dodeli British Fashion Awards sa novom frizurom, što je izazvalo oprečna mišljenja.Lepa manekenka rešila je da osveži svoju izgled, te je dugu kosu skratila i odlučila se za bob frizuru. Naomi je prošetala crvenim tepihom u...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.