Hot or not: Naomi Campbell sa bob frizurom!

Izvor: Tracara.com, 25.Nov.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hot or not: Naomi Campbell sa bob frizurom!

Manekenka sa novom frizurom (foto: Wenn) Naomi Campbell pojavila se na dodeli British Fashion Awards sa novom frizurom, što je izazvalo oprečna mišljenja.Lepa manekenka rešila je da osveži svoju izgled, te je dugu kosu skratila i odlučila se za bob frizuru. Naomi je prošetala crvenim tepihom u dugoj crno-beloj haljini sa čipkastim ogrtačem i ponosno pozirala fotoreporterima. Naomi zablistala na crvenom tepihu (foto: james mason/wwd.com) Četrdesetpetogodišnja lepotica i ranije je volela >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da eksperimentiše sa svojom kosom, te ovo nije prvi put da je vidimo u ovakvom izdanju, s obzirom na to da je sličnu frizuru imala i pre nekoliko godina. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Moderan friz ili čist promašaj? Pogledajte kako je Kourtney Kardashian ošišala sina!

Izvor: Tracara.com, 26.Nov.2015, 15:34

Ko je birao ovaj friz, mama ili sin? (foto: Instagram) Izgleda da je Kourtney Kardashian odlučila da promeni imiž malenog Masona, te ga je odvela kod frizera. Tridesetšestogodišnja zvezda objavila je juče fotku na Istagramu i pokazala svojim pratiocima kako izgleda Masonova nova frizura. Petogodišnjak...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.