Harisu nije do posla: Svi bi da im pevam, nemam ja vremena za to!

Izvor: Svet, 24.Dec.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Harisu nije do posla: Svi bi da im pevam, nemam ja vremena za to!

I baš kad se pomislilo da su naše estradne zvezde shvatile da im je mesto na sceni i da su popularni zbog svog talenta i publike, koja ih voli, uvek se nađe neko da to – demantuje.
Haris Džinović, došao je u dogovoreno vreme u studio, u kojem se snimao novogodišnji program Hepi televizije. Ali, baš kad je pošao na scenu, pukao je plejbek, što je njega veoma iznerviralo.
Imam mnogo zakazanih snimanja, svi žele da im peva Haris Džinović. Znam da će se nastaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za nekoliko minuta, ali nemam toliko vremena. Za mene je pet minuta mnogo”, rekao je Haris organizatorima na Hepi televiziji.
Brzo je sišao sa scene i ostavivši organizatore i članove produkcije Hepi televizije u čudu, otišao.
Ali, za nepunih sat se vratio, s objašnjenjem da je išao na drugo snimanje.
Zamolio je da mu se od pića spremi viski, za koji, međutim, opet nije imao vremena.
Nemam kad ni piće da popijem, idem na druga snimanja“, rekao je posle otpevanog bloka pesama.
Producenti programa su mu objašnjavali da je njegov nastup zamišljen kao mini koncert, pokazali maksimalnu profesionalnost,koju su svi učesnici novogodišnjeg programa umeli da cene.
Pored Harisa Džinovića, pevali su i Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Angel Dimov, Biljana Sečivanović, Aco Pejović i ostala značajna imena domaće estrade.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Harisu nije do posla: Svi bi da im pevam, nemam ja vremena za to!

Izvor: Scandal.rs, 24.Dec.2015

I baš kad se pomislilo da su naše estradne zvezde shvatile da im je mesto na sceni i da su popularni zbog svog talenta i publike, koja ih voli, uvek se nađe neko da to – demantuje...Haris Džinović, došao je u dogovoreno vreme u studio, u kojem se snimao novogodišnji program Hepi televizije....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.