HOSPITALIZOVANA SVETLANA BOJKOVIĆ: Glumica zaražena koronavirusom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 14:58

HOSPITALIZOVANA SVETLANA BOJKOVIĆ: Glumica zaražena koronavirusom!

Nije bila na kisoničkoj potpori, ali budući da je ranije imala kardiovaskularnih problema, iz predostrožnosti je smeštena u bolnicu.

Glumica Svetlana Ceca Bojković zaražena je koronavirusom i hospitalizovana je u KBC "Dragiša Mišović".

- Glumica je smeštena minule srede u KBC "Dragiša Mišović", PCR je pozitivna, ima upalu pluća, ali je stabilno, nije na kiseoničkoj potpori. Smeštena je u zgradi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << B, sama je u apartmanu, ima naravno i TV i zadovoljna je svim uslovima i kako je osoblje pazi. Nema nikakve posebne zahteve - kaže izvor.

Glumica se nekoliko dana sama lečila kod kuće, pa je potom hospitalizovana.

- Hvala vam na brizi, dobro sam. Uskoro ću, nadam se, kući - rekla je Ceca.

Suprug Slavko Kruljević nije ni imao koronu i na kapiju "Mišovića" donosi stvari za glumicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Glumica Ceca Bojković u bolnici zbog kovida

Izvor: Luftika.rs, 02.Feb.2021

Glumica Svetlana Ceca Bojković zarazila se koronavirusom i hospitalizovana je u KBC “Dragiša Mišović”. Njeno stanje je stabilno.. Ceca Bojković je smeštena prošle srede u KBC “Dragiša Mišović”, PCR je pozitivna i ima upalu pluća. Glumica se nekoliko dana lečila kod kuće, pa je potom...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.