Izvor: Luftika.rs, 02.Feb.2021, 15:15

Glumica Ceca Bojković u bolnici zbog kovida

Glumica Svetlana Ceca Bojković zarazila se koronavirusom i hospitalizovana je u KBC “Dragiša Mišović”. Njeno stanje je stabilno.
Ceca Bojković je smeštena prošle srede u KBC “Dragiša Mišović”, PCR je pozitivna i ima upalu pluća. Glumica se nekoliko dana lečila kod kuće, pa je potom hospitalizovana, rečeno je Tanjugu u krugovima bliskim glumici.
Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bila na kiseoničkoj potpori, ali budući da je ranije imala kardiovaskularnih problema, iz predostrožnosti je smeštena u bolnicu i nada se da će uskoro kući, prenosi 021.
Suprug Slavko Kruljević nije ni imao koronu i na kapiju “Mišovića” donosi stvari za glumicu.
Ceca Bojković: Psi su mogli da prošetaju, mi ne. Odlazak u prodavnicu u 3 ujutru najveće poniženje

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE SAMO KORONA: Ceca Bojković u bolnici, utvrđeno i prisustvo retke BAKTERIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 10:53

Glumica se oseća dobro i nada se brzom oporavku...Proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković nalazi se već tri dana u bolnici "Dr Dragiša Mišović" jer je dobila retku, upornu bakteriju klostridiju, poznatiju kao ubica. Glumici je nakon silnih analiza i testiranja konstatovana ova bolest, a budući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.