HOĆU KUĆI, ODMAH! Histeriše, u ljubav je RAZOČARANA! On uzvraća - ja ću da ti pokažem IZLAZ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOĆU KUĆI, ODMAH! Histeriše, u ljubav je RAZOČARANA! On uzvraća - ja ću da ti pokažem IZLAZ! (VIDEO)

Burna veza.

Suzana Perović danas se probudila nervoznija nego inače, pa je u nekoliko navrata histerisala na svog dečka Mikija Đuričića, a sve zbog hrane i fizičkog umora koji oseća jer se prethodnih dana dodatno aktivirala, budući da ima zadatak da smrša.

- Dosta mi je više cirkusa. Šta se dere više?! Šta znači: "Neka plače, manje će da p*ša"? Danas mi je najteži dan, tresem se više. Dva puta me je uhvatila nesvestica. Ne idem na olimpijadu. Neću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da jedem ništa. Hoću da me pošaljete kući odmah. Šta njega boli koliko ću ja da popijem kafe?! Šta se okomio na mene? Kad ti je neko drag i ne razume te... Čovek koji me voli i koga volim najgori ispadne prema meni - vikala je Suzana.

Suzanu je sve vreme tešila drugarica Zlata Đurković, dok se Miki nije preterano obazirao na Suzanino histerisanje, pa se brzo udaljio od nje.

- Idi, ja ću ti pokazati gde se ide kući. Da ti nisi s*ala ne bi do ovoga došlo - vikao je Miki.

Ova čuvena pesma UNIŠTILA JE ŽIVOTE mladim ljudima, a svi i dalje je pevamo (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.