HITNO NAPUSTIO ZADRUGU! Posle sinoćnjeg haosa PRODUKCIJA MUNJEVITO reagovala: Odmah izađi sa imanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2021, 14:10

HITNO NAPUSTIO ZADRUGU! Posle sinoćnjeg haosa PRODUKCIJA MUNJEVITO reagovala: "Odmah izađi sa imanja"

Pogledaje kako je on reagovao na 1:45 na snimku!

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem došlo je do velikog haosa između Tare Simov i Miljane Kulić.

Tara i Miljana su se posvađale, jer se Miljana našalila sa lutkom, što je Taru posebno iznerviralo, gde su se zadrugarke nakon toga nekoliko puta pogurale.

Obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću, a Tara je počela da baca šolje i flaše u pravcu Kulićeve, nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nastao vrisak u Beloj kući.

- Mene su učili da pljujem ku*vu! - vikala je Miljana.

- Ti ćeš mene da pljuješ! - vikala je Tara.

Ono što je posebno interesantno jeste gest Milana Miloševića koji nije uspeo da obuzda Kulićku i Taru. Haos je postajao sve veći, pucale su šolje letele pljuvačke, a Milna koji je bio na nogama je dobio instrukciju da napusti imanje dok se situacija ne stiša. Posle njegovog odlaska, upalo je obezbeđenje koje je sprečilo žešći krvavi sukob.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.