HITNA reakcija obezbeđenja u Eliti - Matora nasrnula na Anitu, OVO niko nije mogao da spreči

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 20:18

HITNA reakcija obezbeđenja u "Eliti" - Matora nasrnula na Anitu, OVO niko nije mogao da spreči

Jovana Tomić Matora doživela je izdaju od svoje partnerke Anite Stanojlović koja se sve vreme njihove veze, a posle i braka dopisivala sa Mateom Car. Već danima Tomićeva pokušava da se oporavi od svega što ju je snašlo u rijalitiju, međutim, ovog puta nije se suzdržala i nasrunala je na svoju sda već bivšu partnerku.

Tokom prethodne noći, nakon nominacija, tokom koje je Anita Stanojlović bila nominovana, nije mogla da se suzdrži, te je nakon što se emisija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završila, ušla u krevet kod Jovane Tomić Matore.

Matora nije mogla da izdrži Anitu, te ju je isterala napolje, a ono što se može videti na snimku jeste da je obezbeđenje sve vreme bilo u pripranosti i pratilo ove dve kontroverzne učesnice u stopu.

U jednom trenutku, Marko Đedović vratio je Matoru do kreveta, a Anita nije želela da izađe iz njega. Odmah potom je Matora dohvatila jastuk i počela da izbacuje Anitu iz kreveta, jer je želela nakon burne noći da legne i odmori.

Đedović je odmah uhvatio Matoru i izveo je napolje, a nešto kasnije, Anitu su ubedili takmičari da se udostoji i sačuva bar malo dostojanstva, te napusti krevet i preseli se u izolaciju, gde joj je i mesto, budući da je nominovana za izbacivanje.

Podsetimo, Ivana Puzić, bivša devojka Jovane Tomić Matore, koja je pobegla iz "Zadruge 6", otvorila je profil na sajtu za odrasle na kom zarađuje novac. Ovo je šokiralo njene fanove. Naime, Ivana koja je u šestoj sezoni rijalitija bila stegnuta i nije želela da se ljubi javno sa Tomićevom, zbog čega se često svađala sa njom.

Ivana je sada mnogo slobodnija, što možete videti u narednoj objavi i na njenom Instagram profilu. Šok za njene fanove je i njena promena izgleda. Ivana je drastično smršala, a izgleda da je uradila i nekoliko korekcija na sebi.

Zbog svojih objava na društvenim mrežama, često se nalazi na udaru publike ovog rijalitija. Međutim, pored zluradih i negativnih komentara, bilo je i onih koji su je pohvalili zbog izgleda.

Podsetimo, Ivana je samoinicijativno pobegla iz rijalitija "Zadruga", zbog čega je diskvalifikovana i Pinku duguje 50.000 evra, koje očigledno, na ovaj način planira da vrati.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Radomir Taki Marinković STIGAO na Pink: Ova "Elita specijal" donela odgovore koje niko NIJE OČEKIVAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023, 01:53

Otac Maje Marinković gostovao u emisiji "Elita specijal", a tom prilikom je brutalno iskreno odgovarao na sva "vruća" pitanja...U toku emisije "Elita Specijal" voditeljka Ana Radulović je ugostila Takija Marinkovića, oca Maje Marinković, sa kojim je razgovarala o akutelnim temama u Eliti...Nakon...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.