Goran Bregović ima tri naslednice iz braka sa Dženanom i toliko su različite da je svaka PRIČA ZA SEBE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2019, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Bregović ima tri naslednice iz braka sa Dženanom i toliko su različite da je svaka PRIČA ZA SEBE

Porodična priča slavnog muzičara.

Goran Bregović po je ocu Hrvat, po majci Srbin, supruga mu je muslimanka, a sve tri ćerke su različite veroispovesti.

Najstarija ćerka Ema (24) rođena je u Parizu. Likovnu akademiju je završila u Nantu, a imala je nekoliko samostalnih izložbi u srpskoj i francuskoj prestonici. Mlađe, Lula (17) i Una (15), žive poput pravih tinejdžerki, pohađaju srednju školu u Francuskoj, a ubrzo će početi studije na jednom od Univerziteta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Francuskoj.

- Kada su bile male, moja deca su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde - rekao je pre nekoliko godina Bregović u intervju za “Blic”.

U jednom intervjuu, rakao je i da su njegove ćerke navikle da često nije kod kuće zbog posla.

- Navikli su već da sam ja otac na službenom putu i nije neophodno da proveravaju da li sam tu svakog dana. Koliko sam od života naučio, to je da su majke neophodne deci, a očevi ne znam tačno čemu služe, ali vidim da služe nečemu. Još nisam ustanovio to - rekao je Bregović.

Inače, Bregović ima i vanbračnu ćerku Željku Bregović koja živi u Australiji. Nju je dobio sa plesačicom Jasenkom sa kojom je bio u ljubavi devedesetim godinama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.