Goga Sekulić se odlučila na POTEZ koji se NEĆE svideti njenim koleginicama, a evo i ZAŠTO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić se odlučila na POTEZ koji se NEĆE svideti njenim koleginicama, a evo i ZAŠTO!

Donela odluku.

Goga Sekulić se nakon rođenja sina vraća na muzičku scenu jača nego ikad! Potvrda tome je da je folkerka promenila ceo tim i angažovala da joj pesmu "Korleone" urade Jala Brat i Buba Koreli!

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Oct 14, 2019 at 7:19am PDT

- Jako se radujem povratku na scenu i radu sa potpuno novom ekipom koja je najjača na ovim prostorima, Bubom i Jalom! Spot sam snimala proteklog vikenda u Beču sa jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << inostranom ekipom, koja radi za čuvenog repera Raf Kamora, koji me je takođe podržao u ovoj priči i potpuno smo napravili jednu neobičnu i do sada neviđenu priču! No, da ne pričam puno, publika će za desetak dana videti jednu potpuno novu Gogu! Iza celog projekta stala je producent Biljana Savić - navela je Goga!

Ovim potezom pevačica je čini se rešila da svojim koleginicama s estrade zada domaći zadatak.

BONUS VIDEO: "To ne znači da sam MANJE ŽENA!" Izjava naše poznate glumice dići će Srbiju na noge (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Policija u Beču prekinula snimanje Goginog spota: Pevačica zamalo uhapšena?!

Izvor: Story, 15.Okt.2019

Pevačica Goga Sekulić nakon rođenja sina vraća se na muzičku scenu jača nego ikad. Potvrda tome je da je folkerka promenila ceo tim i angažovala da joj pesmu “Korleone” urade trenutno popularni Jala Brat i Buba Koreli! Spot je sniman na jednoj elitnoj lokaciji u Austriji, gde je nastao opšti...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.