Izvor: Scandal.rs, 24.Maj.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan otkrila svoj najdublji STRAH i pogodila sve MAJKE!

Pevačica Goca Tržan ponosna je majka ćerke Lene koju je dobila sa Ivanom Marinkovićem. Pevačica je na Instagramu objavila fotografiju sa suprugom Rašom i ćerkom Lenom, a napisala je i dirljivu poruku: – Tako, prolaze godine, a ona u mom naručju i dalje ostaje ono malo nemoćno biće što me gleda pravo u oči kao The post Goca Tržan otkrila svoj najdublji STRAH i pogodila sve MAJKE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karleuša se RASPLAKALA: Ovaj snimak RASTUŽIO sve fanove!

Izvor: Svet, 24.Maj.2019

Jelena Karleuša rastužila je fanove snimkom koji je objavila.. . Kao što znamo, pre tri meseca, Jelena je ostala bez majke. Divna je, naime, izgubila tešku bitku sa opakom bolešću.. Pevačica je na Instagramu podelila kako se oseća, napisala “mood (engl. raspoloženje)” i snimkom dovela i...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.