Glumicu Melisu Džordž pretukao suprug - završila u bolnici! FOTO

Izvor: Svet plus, 13.Sep.2016, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumicu Melisu Džordž pretukao suprug - završila u bolnici! FOTO

Glumicu Melisu Džordž pretukao je suprug Žan Dejvid Blank, te je zbog zadobijenih povreda završila u bolnici.

Da život poznatih nije idealan kako ga mediji predstavljaju, često pokazuju i situacije u kojima se nađu svetske zvezde. Iako su mnogi mislili da je njihov brak idealan, glumica Melisa Džordž pre nekoliko dana završila je u bolnici zbog povreda koje joj je naneo njen suprug Žan Dejvid Blank, pišu francuski mediji. U sredu uveče Melisa je pozvala policiju i prijavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nasilje, a u bolnici je provela više od 24 sata zbog spoljašnjih povreda po lici, ali onih unutrašnjih.

Žalila se kako oseća bol u stomaku i mučninu, a u policiji je izajavila kako je suprug udario u trenutku "nervnog rastrojstva". Ranije nije prijavljivala nasilje. Blank je priveden na saslušanje i određen mu je pritvor zbog fizičkog nasilja u porodici. Melisa i Blank imaju dva sina.

Ahhhh....did we get married in Cannes? :)))))- no... It just looks like it.

A photo posted by melissa george (@melissageorgeofficial) on May 12, 2016 at 6:00am PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.