Izvor: Scandal.rs, 05.Dec.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagi Đogani je juče opleo po Slobi, a sada mu je Radanović brutalno zapušio usta!

U toku jučerašnjeg dana Gagi Đogani je, putem “lajv” uključenja na Instagramu, isprozivao i svog nesuđenog zeta Slobodana Radanovića. – Rekao sam mu da objasni stvari, da kaže šta je, kako je, šta želi. Pričali smo kao odrasli ljudi, rekao mi je da ide da peva i da mu je to na prvom mestu – The post Gagi Đogani je juče opleo po Slobi, a sada mu je Radanović brutalno zapušio usta! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

“ON TREBA DA SE STIDI” Gagi Đogani otkrio da se ČUO sa Slobom Radanovićem, a evo O ČEMU su pričali

Izvor: Press, 05.Dec.2018

Denser Gagi Đogani putem društvenih mreža se obratio svima koji ga prate, a odgovarao je na pitanja koja su ih zanimala. . Otac Lune Đogani naveo je da se prvi put čuo telefonskim...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.