Izvor: Press, 05.Dec.2018, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“ON TREBA DA SE STIDI” Gagi Đogani otkrio da se ČUO sa Slobom Radanovićem, a evo O ČEMU su pričali

Denser Gagi Đogani putem društvenih mreža se obratio svima koji ga prate, a odgovarao je na pitanja koja su ih zanimala.
Otac Lune Đogani naveo je da se prvi put čuo telefonskim putem sa Slobodanom Radanovićem, malo pred pevačev odlazak na žurku u “Zadrugu”, posle koje je Gagijeva ćerka doživela nervni slom.
 Rekao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mu da objasni stvari, da kaže šta je, kako je, šta želi. Pričali smo kao odrasli ljudi, rekao mi je da ide da peva i da mu je to na prvom mestu – istakao je Gagi putem uživo uključenja na Instagramu.
– On se možda sladi time što sam mu se ja javio… Mada ne znam što bi mene trebalo da bude sramota. On treba da se sramoti što je Lunu onako iskulirao na žurki, bio sam maksimalno uz njega nekada, nosio sam mu poklone, a on tako – dodao je osnivač grupe “Fanki Dži”.
– Odbio sam da uđem u “Zadrugu”. Ne mogu da budem unutra sa Lunom. Ukoliko bi me neko napao, ona bi mu iskopala oko. Ne bih mogao da izdržim sve to – istakao je Gagi.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.