GUBIM VREME Putnici POBESNELI na manekenku: Avion čekao samo nju da bi poleteo, a ovo je njeno BEZOBRAZNO OPRAVDANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 08:13

"GUBIM VREME" Putnici POBESNELI na manekenku: Avion čekao samo nju da bi poleteo, a ovo je njeno BEZOBRAZNO OPRAVDANJE

"Dozvolili su da me ovde maltretiraju..."

Manekenka Rubi Tjuzdej Metjuz (27) imala je rezervisan let iz Bajron Beja za Sidnej u četvrtak u 17 časova, ali je poletanje odloženo zbog tehničkih problema.

Putnicima je rečeno da će avion poleteti u 19.30, ali da ipak sačekaju na terminalu dok inženjeri ne reše problem.

Rubi i njen saputnik su, međutim, odlučili da nešto pojedu u restoranu pored plaže, tako da su ostali putnici morali da ih čekaju pola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sata. Manekenka je napala avio-kompaniju zato što je dozvolila da je putnici "maltretiraju" pošto se ukrcala sa zakašnjenjem.

Today I ticked something off the bucket list ✔️ #proudmoment @ashleapenfold

A post shared by RUBY TUESDAY MATTHEWS (@rubytuesdaymatthews) on Oct 19, 2020 at 12:11am PDT

Kako je kompanija "Džetstar" rekla za "Dejli mejl", oni su "redovno obaveštavali putnike" o kašnjenju i zamolili ih "da ne napuštaju aerodrom za slučaj da problem bude ranije otklonjen".

Nedisciplinovana putnica se pravdala da je bilo i drugih koji su napustili zgradu i vratili se posle promenjenog termina za poletanje.

Sugar honey ice tea @ashleapenfold @withjean

A post shared by RUBY TUESDAY MATTHEWS (@rubytuesdaymatthews) on Oct 2, 2020 at 10:09pm PDT

- To je beznačajno s...e. Ja stvarno mislim da je ovo šala i ne mogu da verujem da gubim vreme na to. Ovi iz Džetstara su ispali totalne budale. Dozvolili su da me ovde maltretiraju - rekla je manekenka i dodala da se zabrinula za svoje dvoje dece nakon što su je putnici navodno kritikovali da je loš roditelj.

Ona je objasnila da "može da podnese kritiku, ali da je iritira kada neko naudi njenoj deci".

Za više fotografija, pogledajte galeriju:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.