GUBIM RAZUM, STRAŠNO SE TUČEM Naša popularna glumica otkrila DETALJE koje NIKO NIJE ZNAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"GUBIM RAZUM, STRAŠNO SE TUČEM" Naša popularna glumica otkrila DETALJE koje NIKO NIJE ZNAO!

Otvorila dušu.

Popularna glumica Olga Odanović bila je gost u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković, i tim povodom je otkrila detalje koje niko nije znao.

Sanja je postavila pitanje "Koga biste pozvali u pomoć u kafanskoj tuči?", a svi su kao iz topa odgovorili da je to Olga Odanović.

Glumica je otkrila zašto je to tako.

- Ja se strašno tučem! Imala sam par situacija... Evo ja sad prvi put kažem, volim da se pobijem kad imam razloga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja gubim razum, ne u kafani, nego kad me neko iznervira, dižem za okovratnik odmah, iz fundamenta. Jednom sam se pobila sa ženom, a sa muškarcima... Da. Ne može da se reši sve verbalno. Da ne misle ljudi da sam neki tabadžija, idem i bijem po kafanama, ne, ali kad neko ne razume, moram da mu objasnim - rekla je Olga i dobila veliki aplauz.

LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.