GRUBO KRŠENJE PRAVILA! Javio se Veliki šef - Zadrugari će biti SUROVO kažnjeni! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUBO KRŠENJE PRAVILA! Javio se Veliki šef - Zadrugari će biti SUROVO kažnjeni! (VIDEO)

Kažu da nisu znali.

Ovonedeljni vođa rijalitija ''Zadruga'' Marko Janjušević okupio je učesnike za stolom i pročitao pismo koje su dobili od Velikog šefa.

Pogledajte OVDE koja učesnica se prva skinula u "Zadruzi". 

- Sinoć ste bili počašćeni novcem koji ste mogli da potrošite samo u kazinu, a vi ste već prekršili jedno pravilo. Sada Veliki šef insistira da svi koji su sinoć pušili u kazinu ustanu i sami se prijave. Ne zaboravite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da u Zadruzi postoji preko 150 kamera i da nema mesta koje ne možemo da vidimo, kao i da Veliki šef zna sve što se dešava - pročitao je Marko.

Učesnici koji su protekle večeri konzumirali cigarete u Kazinu sami su ustali i istakli da su mislili da je pušenje tamo dozvoljeno.

Veliki šef podsetio je sve takmičare da je pušenje dozvoljeno samo pored bazena, kao što je u više navrata do sada bila objašnjeno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.